• Dr. Hannie Moermans

    Dierenartsenpraktijk Herk-de-Stad

Wij zorgen voor de gezondheid van uw gezelschapsdieren

Ik ben afgestudeerd in 1987 als dierenarts voor gezelschapsdieren aan de Universiteit Gent.

Ik ben gestart bij Dr Desloovere te Tuilt Kuringen, die mij motiveerde om bijscholingen te volgen en zorgde dat ik mij toelegde op bepaalde gebieden zoals dermato en tandheelkunde bij kleine huisdieren.

In 1989 vond ik de tijd rijp om een eenmanszaak op te starten, eerst in een uitbouw bij mijn ouders en dan in mijn huidige praktijk te Herk de Stad.

Zo kon ik ook makkelijker mijn job combineren met mijn familie en kon ik ook meewerken met mijn echtgenoot die huisarts is.

Mijn grootste interesse gaat naast de dagelijkse eerstelijns praktijk uit naar tandheelkunde en weke delen chirurgie.

Ik wil vooral garant staan voor een eerlijke en correcte behandeling van uw geliefkoosd huisdier, daarnaast staan duidelijke analyse  en duidelijk overleg met de baasjes van de dieren op de eerste plaats. Zoals steeds probeer ik uw dier op de meest comfortabele en minst ingrijpende manier te helpen en verzorgen, maar soms kan het niet anders dan met een kleine of grote ingreep. Daarbij wordt er altijd eerst uitleg verleend zodat u steeds op de hoogte bent over de toestand van uw dier.

De gezondheid van uw dier staat altijd op de eerste plaats.

Lees meer over de mogelijke behandelingen die wij in onze dierenartsenpraktijk aanbieden. Zo kan uw huisdier bij ons terecht voor onder meer vaccinatiessterilisaties en castraties. Ook voor noodgevallen staan wij graag voor uw huisdier klaar.

Neem gerust een kijkje naar de praktijkuren en neem vervolgens contact op om een afspraak te maken voor uw huisdier. Dit kan online, per e-mail of telefonisch.

Afspraken kunnen vanaf heden ook via de online agenda gemaakt worden.

Hond-hamster-kat

Dierenartsenpraktijk Hannie Moermans in Herk-de-Stad. Wij zorgen voor de gezondheid van uw gezelschapsdieren.

Nieuws

Beste wensen voor 2022

Ik wens iedereen en alle patiëntjes een hele fijne kerst en een vreugdevol en gezond 2022!

Ziekteverlof

Liefste patiëntjes en eigenaars,

TOP