Nieuws

Mijn allerbeste wensen voor 2018 en bovenal een goede gezondheid


Vanaf heden heb ik een nieuw echografietoestel ter beschikking. Dit toestel kan onder meer gebruikt worden om de dracht vast te stellen bij verschillende diersoorten. Verder wordt dit toestel vooral gebruikt om de toestand van bijvoorbeeld de blaas, de darmen, milt, lever,... te onderzoeken.

We doen het vaak sneller dan we denken: smakelijke restjes delen met onze smekende viervoeters. Want af en toe mogen ze toch ook wat lekkers? Maar is dat wel zo'n goed idee?

De herfst is een prachtige tijd van het jaar. Het is altijd leuk om te genieten van het prachtige gebladerte en van een warme kop thee of koffie. Onze katachtige vrienden zullen deze veranderingen ook opmerken en hebben misschien een beetje extra aandacht nodig op dit moment van het jaar.

De jaarlijkse controle en vaccinatie is bij honden- en kattenliefhebbers een gekend begrip. Deze controle is heel belangrijk om vroegtijdig bepaalde ziektes op te sporen. Een dier geeft vaak (te) laat aan dat er bepaalde problemen zijn. Door vroegtijdig te controleren en te behandelen, kan ik hier toch een belangrijke rol spelen.Tijdens deze...

De jaarlijkse vaccinatie brieven voor mei zijn rondgestuurd. Vergeet zeker niet jullie brievenbus te checken en een afspraak te maken. Tot dan!